Про проведення конкурсу «Краще підприємство торгівлі, ресторанного господарства та побутового обслуговування з підготовки до новорічних та різдвяних свят у м. Запоріжжі»

Розпорядження міського голови №430р від 05.12.2017. Дата оприлюднення 15.12.2017

Керуючись Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні», розпорядженням міського голови від 16.11.2017  №384р   «Про підготовку до новорічних та різдвяних свят», з метою проведення конкурсу «Краще підприємство торгівлі, ресторанного господарства та побутового обслуговування з підготовки до новорічних та різдвяних свят у м. Запоріжжі»:

1. Затвердити склад міської конкурсної комісії з визначення переможців у конкурсі «Краще підприємство торгівлі, ресторанного господарства та побутового обслуговування з підготовки до новорічних та різдвяних свят у м. Запоріжжі».

2. Затвердити Положення про проведення конкурсу «Краще підприємство торгівлі, ресторанного господарства та побутового обслуговування з підготовки до новорічних та різдвяних свят у м. Запоріжжі».

3. Контроль за виконанням розпорядження покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Еделєва В.Г.

 

Міський голова

     В.В. Буряк

Копії документа для завантаження