Про внесення змін до розпорядження міського голови від 06.11.2020 № 221р «Про затвердження Інструкції про порядок ведення обліку, зберігання, використання і знищення документів та інших матеріальних носіїв інформації, що містять службову інформацію у Запорізькій міській раді та її виконавчому комітеті» (зі змінами)

Розпорядження міського голови №153р від 07.06.2023. Дата оприлюднення 12.06.2023

Відповідно до постанови Кабінету міністрів України від 19.10.2016 № 736 «Про затвердження Типової інструкції про порядок ведення обліку, зберігання, використання і знищення документів та інших матеріальних носіїв інформації, що містять службову інформацію»,

ЗОБОВ’ЯЗУЮ:

1. Внести зміни до Інструкції про порядок ведення обліку, зберігання, використання і знищення документів та інших матеріальних носіїв інформації, що містять службову інформацію у Запорізькій міській раді та її виконавчому комітеті, затвердженої розпорядженням міського голови від 06.11.2020 № 221р «Про затвердження Інструкції про порядок ведення обліку, зберігання, використання і знищення документів та інших матеріальних носіїв інформації, що містять службову інформацію у Запорізькій міській раді та її виконавчому комітеті» (зі змінами), а саме:

1)  Пункт 27 викласти в такій редакції:  «27. Реєстрація документів  з грифом «Для службового користування» здійснюється в журналах за формою згідно з додатками 3, 4, 11».

2. Доповнити Інструкцію про порядок ведення обліку, зберігання, використання і знищення документів та інших матеріальних носіїв інформації, що містять службову інформацію у Запорізькій міській раді та її виконавчому комітеті новим додатком 11, що додається.

3. Контроль за виконанням цього розпорядження покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради-керуючого справами виконавчого комітету міської ради Олександра ГОЛТВЕНКА.

 

 

Секретар міської ради                                                           Анатолій КУРТЄВ

Копії документа для завантаження