Про прийняття в експлуатацію автоматизованої інформаційної системи «Робота в Запоріжжі»

Розпорядження міського голови №247р від 16.10.2023. Дата оприлюднення 19.10.2023

Керуючись Законами України «Про місцеве самоврядування в Україні», «Про зайнятість населення», розпорядженням Запорізького міського голови від 27.06.2023 року №169р «Про створення автоматизованої інформаційної системи», Положенням про управління з питань праці Запорізької міської ради, з метою сприяння мешканцям міста та внутрішньо переміщеним особам, які проживають у місті Запоріжжі, у пошуку робочих місць та можливості подальшого працевлаштування на комунальних підприємствах, в установах, закладах, що перебувають у власності Запорізької міської територіальної громади, та у виконавчих органах Запорізької міської ради,

ЗОБОВ’ЯЗУЮ:

1. Прийняти в експлуатацію розроблену комунальним підприємством «Центр управління інформаційними технологіями» комп’ютерну програму «Автоматизована інформаційна система «Робота в Запоріжжі» (далі - АІС).

2. Затвердити План заходів щодо організації роботи виконавчих органів міської ради, комунальних підприємств, установ, закладів, що перебувають у власності Запорізької міської територіальної громади, в АІС (додається).

3. Керівникам виконавчих органів міської ради, комунальних підприємств, установ, закладів, що перебувають у власності Запорізької міської територіальної громади, вжити заходів щодо неухильного виконання Плану заходів щодо організації роботи виконавчих органів міської ради, комунальних підприємств, закладів, установ в АІС.

4. Призначити технічним адміністратором АІС комунальне підприємство «Центр управління інформаційними технологіями», адміністратором АІС – управління з питань праці Запорізької міської ради.

5. Контроль за виконанням цього розпорядження покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Анатолія ВАСЮКА.

 

Секретар міської ради                                                         Анатолій КУРТЄВ

Копії документа для завантаження