Фільтр сесій міської ради

4 сесія міської ради 24.02.2021: Рішення міської ради

Про затвердження переліку видів робіт та об’єктів по м.Запоріжжю, на яких будуть відбувати покарання особи, засуджені до громадських робіт у 2021 році

№ 67 від 24.02.2021 Дата оприлюднення 03.03.2021

          Керуючись Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні», з метою підвищення рівня боротьби зі злочинністю, забезпечення громадського порядку, згідно зі ст. 56 Кримінального кодексу України та ст. 301, 3213 Кодексу України про адміністративні правопорушення для визначення видів суспільно корисних робіт для порушників, на яких судом покладено адміністративне стягнення у вигляді громадських робіт, Запорізька міська рада

ВИРІШИЛА:

          1. Затвердити перелік видів робіт та об’єктів по м. Запоріжжю, на яких будуть відбувати покарання особи, засуджені до громадських робіт у відповідності зі ст. 56 Кримінального кодексу України та ст. 301, 3213 Кодексу України про адміністративні правопорушення (додається).

          2. Керівникам підприємств, де правопорушники будуть відбувати громадські та суспільно корисні роботи взяти до уваги норми ст. 3213 Кодексу України про адміністративні правопорушення.

          3. Визнати таким, що втратило чинність рішення Запорізької міської ради від 18.12.2019 №52 «Про затвердження переліку видів робіт та об’єктів по м. Запоріжжю, на яких будуть відбувати покарання особи, засуджені до громадських робіт у 2020 році».

          4. Контроль за виконанням рішення покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Волобуєва В.О., заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Гординського В.Г. та на постійну комісію міської ради з питань життєзабезпечення міста (Басов О.Ю.).

 

 

Міський голова                                                                     В.В. Буряк

Копії документа для завантаження