Фільтр сесій міської ради

5 сесія міської ради 31.03.2021, 23.04.2021: Рішення міської ради

Про затвердження звіту про виконання проєкту-переможця Громадського бюджету по об’єкту «Реконструкція благоустрою. Роботи з відновлення елементів благоустрою існуючого спортивного майданчику на прибудинковій території багатоквартирного житлового будинку №16 по вул.Європейській в м.Запоріжжя»

№ 80 від 23.04.2021 Дата оприлюднення 07.05.2021

            Керуючись Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні», відповідно до пункту 7.8. Положення про Громадський бюджет у місті Запоріжжі, затвердженого рішенням Запорізької міської ради від 28.02.2019 №64 «Про внесення змін до Положення про Громадський бюджет у місті Запоріжжі (зі змінами), Запорізька міська рада

ВИРІШИЛА:

            1. Затвердити звіт про виконання проєкту-переможя Громадського бюджету у 2020 році по об’єкту «Реконструкція благоустрою. Роботи з відновлення елементів благоустрою існуючого спортивного майданчику на прибудинковій території багатоквартирного житлового будинку №16 по вул. Європейській в м. Запоріжжя» (додається).

            2. Контроль за виконанням рішення покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Гординського В.Г. та на постійну комісію міської ради з питань життєзабезпечення міста (Басов.О.Ю.).

 

Міський голова                                                                      В.В.Буряк

Копії документа для завантаження