Фільтр сесій міської ради

48 сесія міської ради 26.02.2020: Рішення міської ради

Про придбання об'єктів нерухомого майна

№ 62 від 26.02.2020 Дата оприлюднення 02.03.2020

          Керуючись Законом України “Про місцеве самоврядування в Україні”, Цивільним та Господарським кодексами України, розглянувши звернення ТОВАРИСТВА З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ «КРОССФІТ 24» та надані документи, враховуючи пропозиції робочої групи, створеної рішенням виконавчого комітету Запорізької міської ради від 27.01.2020 №29, та згоду департаменту спорту, сім'ї та молоді Запорізької міської ради, з метою збереження та розвитку спортивної інфраструктури міста Запоріжжя,  Запорізька міська рада

ВИРІШИЛА:

          1. Затвердити звіт робочої групи про результати роботи щодо доцільності придбання у комунальну власність територіальної громади міста Запоріжжя об’єктів нерухомого майна, розташованого за адресою: м. Запоріжжя, вул.12 Квітня, буд. 2 та вул. Ленська, буд. 2в (додається ).

          2. Придбати у ТОВАРИСТВА З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ “КРОССФІТ 24” у комунальну власність територіальної громади м. Запоріжжя об'єкти нерухомого майна, розташованого за адресою:  м. Запоріжжя, вул.12 Квітня, буд. 2 та вул. Ленська, буд. 2в,   загальною вартістю 14 894 997,00 грн. (чотирнадцять мільйонів вісімсот дев’яносто чотири тисячі дев’ятсот дев’яносто сім грн. 00 коп.), визначеною шляхом незалежної оцінки станом на 17.02.2020, за умови  отримання ТОВ «КРОССФІТ 24» рецензії Звітів про незалежну оцінку  об'єктів нерухомого майна, виконану Регіональним відділенням Фонду державного майна України по Дніпропетровській, Запорізькій та Кіровоградській областях до заключення угоди купівлі-продажу (згідно з додатком).

          3. Уповноважити директора департаменту спорту, сім'ї та молоді Запорізької міської ради Бланка Павла Сергійовича на підписання договору купівлі-продажу та усіх інших документів, пов’язаних з придбанням майна, зазначеного в додатку до рішення, від імені Запорізької міської ради.

          4. Закріпити придбане майно за департаментом спорту, сім'ї та молоді Запорізької міської ради на праві оперативного управління.

          5. Департаменту комунальної власності та приватизації Запорізької міської ради внести відповідні зміни до складу об'єктів нерухомого майна, яке належить територіальній громаді м. Запоріжжя.

          6. Контроль за виконанням даного рішення покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Пустоварова А.І. та постійну комісію з питань освіти, науки, культури, спорту, молоді та туризму міської ради (Зайцев В.О.).

 

 

Міський голова                                                                     В.В.Буряк

Копії документа для завантаження