Фільтр сесій міської ради

10 сесія міської ради 24.11.2021: Рішення міської ради

Про реформування Інспекції з благоустрою у місті Запоріжжя

№ 41 від 24.11.2021 Дата оприлюднення 26.11.2021

          З метою проведення реформування Інспекції з благоустрою у місті Запоріжжя, створення системи стримувань та противаг, відокремлення функцій, які не пов’язані з діяльністю інспекції з благоустрою, керуючись частиною першою статті 143 Конституції України, статтею 25, абзацом третім підпункту 7-1 пункту "а" частини першої статті 30 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», частиною другою статті 40 Закону України «Про благоустрій населених пунктів», Запорізька міська рада

ВИРІШИЛА:

          1. Створити установу «Інспекція з благоустрою міста Запоріжжя» Запорізької міської ради, як бюджетну установу Запорізької міської ради.

          Місцезнаходження установи «Інспекція з благоустрою міста Запоріжжя» Запорізької міської ради: 69001, м.Запоріжжя, вул. Зелінського, 3.

          2. Затвердити Положення про установу «Інспекція з благоустрою міста Запоріжжя» Запорізької міської ради (додається).

          3. Секретарю міської ради Куртєву А.В. невідкладно вирішити питання щодо призначення в установленому порядку начальника установи «Інспекція з благоустрою міста Запоріжжя» Запорізької міської ради.

          У разі неможливості негайного призначення начальника установи «Інспекція з благоустрою міста Запоріжжя» Запорізької міської ради в установленому порядку, вирішити питання щодо призначення виконуючого обов’язки начальника до моменту призначення начальника в установленому порядку.

          4. Визначити установу «Інспекція з благоустрою міста Запоріжжя» Запорізької міської ради єдиним органом, який виконує функції інспекції з благоустрою в місті Запоріжжя.

          5. Ліквідувати Інспекцію з благоустрою Запорізької міської ради.

          6. Затвердити персональний склад ліквідаційної комісії з ліквідації Інспекції з благоустрою Запорізької міської ради (додається),  далі за текстом – «Ліквідаційна комісія».

          7. Порядок пред’явлення кредиторами своїх вимог до вищезазначеної юридичної особи, що ліквідується, визначається згідно чинного законодавства.

          8. Встановити строк для задоволення вимог кредиторів у два місяці з дати опублікування повідомлення про дане рішення.

          9. Ліквідаційній комісії забезпечити здійснення усіх організаційно-правових заходів, пов’язаних з ліквідацією Інспекції з благоустрою Запорізької міської ради, відповідно до вимог законодавства.

          10. Уповноважити секретаря Запорізької міської ради Куртєва А.В. своїм розпорядженням:

          10.1. Затвердити проміжний ліквідаційний баланс Інспекції з благоустрою Запорізької міської рад;

          10.2. Затвердити ліквідаційний баланс Інспекції з благоустрою Запорізької міської ради;

          11. В частині питань, що не відносяться до виконання функцій органу управління комунальним підприємством «Побутовик» Запорізької міської ради, визначити установу «Інспекція з благоустрою міста Запоріжжя» Запорізької міської ради правонаступником Інспекції з благоустрою Запорізької міської ради.

          12. В частині виконання функцій органу управління комунальним підприємством «Побутовик» Запорізької міської ради визначити департамент інфраструктури та благоустрою Запорізької міської ради правонаступником Інспекції з благоустрою Запорізької міської ради.

          13. Департаменту інфраструктури та благоустрою Запорізької міської ради, департаменту правового забезпечення Запорізької міської ради, Інспекції з благоустрою міста Запоріжжя, ліквідаційній комісії спільно з районними адміністраціями Запорізької міської ради протягом десяти робочих днів з моменту прийняття цього рішення розробити та подати секретарю міської ради Куртєву А.В. на затвердження План поступового передання функцій та повноважень Інспекції з благоустрою Запорізької міської ради і інспекції з паркування (інспекторів з паркування) до установи «Інспекція з благоустрою міста Запоріжжя» Запорізької міської ради. План має передбачати, зокрема, приведення відповідних статутних, нормативних та розпорядчих актів у відповідність до цього рішення.

          Період реалізації плану заходів, визначений абзацом першим цього пункту рішення не може перевищувати строк у 3 місяці з дня набрання чинності цього рішення.

          Пункт 4 цього рішення набуває чинності з дня, наступного за днем повного виконання Плану заходів, затверджених міським головою відповідно до цього пункту, але не пізніше ніж через 3 місяці з набрання чинності цього Рішення.

          14. Виконавчим органам Запорізької міської ради, підприємствам, установам, організаціям Запорізької міської ради забезпечити вчасне і якісне виконання цього рішення.

          15. Контроль за виконанням цього рішення покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради  Константинова О.О.

 

Секретар міської ради                                                       Анатолій КУРТЄВ

Копії документа для завантаження