Фільтр сесій міської ради

11 сесія міської ради 22.12.2021: Рішення міської ради

Про передачу в оренду без проведення аукціону комунального майна - транспортного засобу дитячому будинку сімейного типу Дмитрієвих в особі Дмитрієва О.І. та встановлення річної орендної плати за користування таким засобом

№ 75 від 22.12.2021 Дата оприлюднення 23.12.2021

         Керуючись Законами України «Про місцеве самоврядування в Україні», «Про оренду державного та комунального майна», «Про органи і служби у справах дітей та спеціальні установи для дітей», «Про забезпечення організаційно – правових умов соціального захисту дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування», Цивільним кодексом України, Господарським кодексом України, постановами Кабінету Міністрів України від 26.04.2002 № 564 «Про затвердження Положення про дитячий будинок сімейного типу», від 03.06.2020 № 483 «Деякі питання оренди державного та комунального майна», рішенням Запорізької міської ради від 03.11.2021 № 30 «Про внесення змін до Програми «Діти Запоріжжя» на 2019-2021 роки, затвердженої рішенням міської ради від 19.12.2018 №31» зі змінами, рішенням виконавчого комітету Запорізької міської ради від 22.05.2015 № 207/40 «Про створення дитячого будинку сімейного типу на базі прийомної сім’ї Дмитрієвої Н.М., Дмитрієва О.І. та влаштування на виховання та спільне проживання дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування», враховуючи згоду служби (управління) у справах дітей Запорізької міської ради, Запорізька міська рада

ВИРІШИЛА:

         1. Включити до Переліку другого типу та передати в оренду без проведення аукціону дитячому будинку сімейного типу Дмитрієвих в особі Дмитрієва Олександра Івановича - транспортний засіб Ford Transit (реєстраційний номер АР6179ІР), який перебуває в оперативному управлінні служби (управління) у справах дітей Запорізької міської ради, строком на 10 років для вирішення питань соціально-побутового характеру (перевезення дітей до закладів освіти, медичних закладів для проведення медичного обстеження, соціальних, санітарно-курортних закладів, закупівлі продуктів харчування для дітей), а також перевезення дітей-вихованців з метою їх оздоровлення, інтелектуального, фізичного та духовного розвитку.

         2. Встановити для Дмитрієва Олександра Івановича річну орендну плату у розмірі 1 гривні за користування комунальним майном, зазначеним в п. 1 даного рішення.

         3. Затвердити умови договору про оренду транспортного засобу Ford Transit, реєстраційний номер АР6179ІР (додається).

         4. Службі (управлінню) у справах дітей Запорізької міської ради укласти договір оренди без проведення аукціону з Дмитрієвим Олександром Івановичем за балансовою вартістю об’єкта оренди.

         5. Контроль за виконанням рішення покласти заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Анатолія Васюка та постійну комісію з питань охорони здоров’я та соціального захисту населення.

 

Секретар міської ради                                                       Анатолій КУРТЄВ

Копії документа для завантаження