Фільтр сесій міської ради

18 сесія міської ради 27.04.2023: Рішення міської ради

Про присвоєння провулку в Дніпровському районі міста Запоріжжя назви “Злаковий”

№ 63 від 27.04.2023 Дата оприлюднення 02.05.2023

          У відповідності до статті 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», враховуючи витяг з протоколу від 10.03.2023 №01 засідання робочої групи з питань міської топоніміки, враховуючи звернення садово-дачного кооперативу “Трансформаторщик”, з метою забезпечення можливості оформлення права власності на об’єкт нерухомого майна, Запорізька міська рада

ВИРІШИЛА:

          1. Присвоїти провулку в Дніпровському районі міста Запоріжжя назву “Злаковий”згідно зі схемою розташування (додається).

          2. Внести доповнення до Переліку найменувань урбанонімів на території міста Запоріжжя, затверджених рішенням Запорізької міської ради від 29.05.2019 №38 , а саме:

Найменування урбаноніму

Тип урбаноніму

Район

Проліскова

вулиця

Д

          3. Доручити департаменту архітектури та містобудування Запорізької міської ради надіслати дане рішення до Державного підприємства «Національні інформаційні системи» Міністерства юстиції України для внесення змін даних назв у словнику Єдиних і Державних реєстрів.

          4. Контроль за виконанням даного рішення покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Романа ТАРАНА та постійну депутатську комісію з питань комунальної власності, ресурсів, приватизації, архітектури та земельних відносин (Василь ПОЛЮСОВ).

 

Секретар міської ради                                                                              Анатолій КУРТЄВ

Копії документа для завантаження