Фільтр сесій міської ради

18 сесія міської ради 27.04.2023: Рішення міської ради

Про затвердження статуту комунального підприємства «Теплові мережі Комунарського району», викладеного в новій редакції

№ 114 від 27.04.2023 Дата оприлюднення 04.05.2023

          Керуючись Господарським та Цивільним кодексами України, Законами України «Про місцеве самоврядування в Україні», «Про державну реєстрацію юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців та громадських формувань», рішенням виконавчого комітету Запорізької міської ради від 02.03.2023 №86 «Про визначення органу управління майном підприємств, що належать до комунальної власності територіальної громади міста», з метою приведення статуту комунального підприємства «Теплові мережі Комунарського району» до вимог чинного законодавства України, Запорізька міська рада

ВИРІШИЛА:

          1. Затвердити статут комунального підприємства «Теплові мережі Комунарського району», викладений у новій редакції (додається).

          Місцезнаходження: Україна, 69057, м. Запоріжжя, вулиця Адмірала Нахімова, будинок 4.

          2. Доручити директору комунального підприємства «Теплові мережі Комунарського району» Петру ОЗЕРОВУ вжити заходів щодо державної  реєстрації статуту комунального підприємства «Теплові мережі Комунарського району» у новій редакції в порядку, встановленому чинним законодавством України.

          3. Контроль за виконанням цього рішення покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Віктора ГОРДИНСЬКОГО та постійну комісію міської ради з питань життєзабезпечення міста (Олексій БАСОВ).

 

Секретар міської ради                                                               Анатолій КУРТЄВ

Копії документа для завантаження