Фільтр сесій міської ради

19 сесія міської ради 12.07.2023: Рішення міської ради

Про затвердження Порядку надання пільгових довготермінових кредитів молодим сім’ям та одиноким молодим громадянам на будівництво (реконструкцію) і придбання житла на території міста Запоріжжя, які надаються за рахунок коштів бюджету міської територіальної громади

№ 50 від 12.07.2023 Дата оприлюднення 18.07.2023

             Керуючись Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні», постановою Кабінету Міністрів України від 29.05.2001 № 584 «Про порядок надання пільгових довготермінових кредитів молодим сім’ям та одиноким молодим громадянам на будівництво (реконструкцію) і придбання житла», постановою Кабінету Міністрів України від 24.10.2012 № 967 «Про затвердження Державної програми забезпечення молоді житлом на 2013-2023 роки» (зі змінами), з метою  удосконалення механізму надання пільгових довготермінових кредитів молодим сім’ям та одиноким молодим громадянам на будівництво (реконструкцію) і придбання житла на території міста Запоріжжя Запорізька міська рада

ВИРІШИЛА:

             1. Затвердити Порядок надання пільгових довготермінових кредитів молодим сім’ям та одиноким молодим громадянам на будівництво (реконструкцію) і придбання житла на території міста Запоріжжя, які надаються за рахунок коштів бюджету міської територіальної громади  (додається).

             2. Порядок надання пільгових довготермінових кредитів молодим сім’ям та одиноким молодим громадянам на будівництво (реконструкцію) і придбання житла на території міста Запоріжжя, які надаються за рахунок коштів місцевого бюджету, затверджений рішенням міської ради від 31.01.2018 № 54 вважати таким, що втратив чинність.

             3. Контроль за виконанням рішення покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Анатолія ВАСЮКА та голову постійної комісії міської ради з питань освіти, науки, культури, спорту, молоді та туризму Інну ПЕНЧУК.

 

Секретар міської ради                                                           Анатолій КУРТЄВ

 

Копії документа для завантаження