Фільтр сесій міської ради

19 сесія міської ради 12.07.2023: Рішення міської ради

Про затвердження Статуту комунального підприємства «Виробниче ремонтно-експлуатаційне житлове об’єднання №7» в новій редакції

№ 77 від 12.07.2023 Дата оприлюднення 18.07.2023

           Керуючись законами України «Про місцеве самоврядування в Україні», «Про державну реєстрацію юридичних осіб, фізичних осіб – підприємців та громадських формувань», відповідно до статей 57, 78 Господарського кодексу України, відповідно до рішення виконавчого комітету Запорізької міської ради від 02.03.2023 №86 «Про визначення органу управління майном підприємств, що належать до комунальної власності територіальної громади міста» зі змінами, внесеними рішенням виконавчого комітету Запорізької міської ради від 25.04.2023 №275 «Про внесення змін у рішення виконавчого комітету Запорізької міської ради від 02.03.2023 №86 «Про визначення органу управління майном підприємств, що належать до комунальної власності територіальної громади міста» та згідно з поданими документами, з метою приведення Статуту комунального підприємства «Виробниче ремонтно-експлуатаційне житлове об’єднання №7» до вимог чинного законодавства України, Запорізька міська рада
ВИРІШИЛА:

           1. Затвердити Статут комунального підприємства «Виробниче ремонтно-експлуатаційне житлове об’єднання №7» в новій редакції, що додається.
           2. Доручити керівнику комунального підприємства «Виробниче ремонтно-експлуатаційне житлове об’єднання №7» вжити заходів щодо державної реєстрації Статуту комунального підприємства «Виробниче ремонтно-експлуатаційне житлове об’єднання №7» в новій редакції в порядку, установленому чинним законодавством України.
           3. Контроль за виконанням даного рішення покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Романа ТАРАНА та постійну комісію з питань комунальної власності, ресурсів, приватизації, архітектури та земельних відносин (Василь ПОЛЮСОВ).

 

Секретар міської ради                                       Анатолій КУРТЄВ
 

Копії документа для завантаження