Фільтр сесій міської ради

21 сесія міської ради 27.09.2017: Рішення міської ради

Про надання згоди на розроблення детального плану території міста Запоріжжя, в районі траси Харків-Сімферополь та вздовж вулиці Автодорожньої, для забезпечення учасників антитерористичної операції та сімей загиблих учасників антитерористичної операції земельними ділянками (оприлюднено 04.10.2017)

№ 32 від 27.09.2017 Дата оприлюднення 04.10.2017

          Враховуючи багаточисленні звернення учасників антитерористичної операції та сімей загиблих учасників антитерористичної операції з питання забезпечення їх земельними ділянками, а також той факт, що на території м.Запоріжжя відсутні сформовані, вільні земельні ділянки для цих потреб, з метою визначення планувальної організації та функціонального призначення території, визначеної проектом внесення змін до генерального плану міста Запоріжжя, територією садибної забудови, визначення всіх планувальних обмежень використання цієї території, обґрунтування потреб формування нових земельних ділянок та визначення містобудівних умов та обмежень, а також з метою отримання можливості надання (передачі) земель із земель комунальної власності, за відсутності затвердженого в м.Запоріжжя плану зонування, відповідно до законів України «Про статус ветеранів війни, гарантії їх соціального захисту», «Про місцеве самоврядування в Україні», розпорядження Кабінету Міністрів України від 19.08.2015 № 898-р «Питання забезпечення учасників антитерористичної операції та сімей загиблих учасників антитерористичної операції земельними ділянками», наказу Мінрегіону України від 16.11.2011 №290 «Про затвердження Порядку розроблення містобудівної документації», ДБН Б.1.1-14:2012 «Склад та зміст детального плану території», затвердженого наказом Мінрегіону України від 12.03.2012 № 107, Запорізька міська рада,

ВИРІШИЛА:

          1. Дати згоду на розроблення детального плану території міста Запоріж-жя, в районі траси Харків-Сімферополь та вздовж вулиці Автодорожньої орієнтовною площею 258,40 га (схема додається) для забезпечення учасників антитерористичної операції та сімей загиблих учасників антитерористичної операції земельними ділянками (надалі – Детальний план).

          2. Замовником розроблення Детального плану визначити уповноважений орган з питань містобудування та архітектури - департамент архітектури та містобудування Запорізької міської ради.

          3. Доручити департаменту архітектури та містобудування Запорізької міської ради:

          3.1. Організувати розроблення Детального плану, згідно до вимог пункту 1.4. Порядку розроблення містобудівної документації, затвердженого наказом Мінрегіону України від 16.11.2011 №290 та ДБН Б.1.1-14:2012 «Склад та зміст детального плану території»;

          3.2. Забезпечити проведення громадських слухань щодо врахування громадських інтересів у проекті Детального плану в порядку, затвердженому постановою Кабінету Міністрів України від 25.05.2011 №555 «Про затвердження Порядку проведення громадських слухань щодо врахування громадських інтересів під час розроблення проектів містобудівної документації на місцевому рівні».

          4. Для фінансування розроблення Детального плану зможуть залучатися кошти з державного, місцевого бюджетів  та  з інших джерел, не заборонених законом.

          5. Контроль за виконанням даного рішення покласти на першого заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради  Мішка С.М. та постійну депутатську комісію з питань комунальної власності, ресурсів, приватизації, архітектури та земельних відносин (Чумаченко І.М.).

 

 

Міський голова                                                                                           В.В. Буряк

 

Копії документа для завантаження