Фільтр сесій міської ради

50 сесія міської ради 27.05.2020: Рішення міської ради

Про затвердження Положення про діяльність аукціонної комісії для продажу об’єктів малої приватизації м.Запоріжжя

№ 55 від 27.05.2020 Дата оприлюднення 03.06.2020

         Керуючись Законами України «Про місцеве самоврядування в Україні», «Про приватизацію державного і комунального майна» та Програмою приватизації об’єктів комунальної власності м. Запоріжжя, затвердженою рішенням Запорізької міської ради від 05.10.2011 № 83 (зі змінами та доповненнями) та з метою продажу об’єктів малої приватизації м. Запоріжжя на електронних аукціонах, Запорізька міська рада

ВИРІШИЛА:

         1. Затвердити Положення про діяльність аукціонної комісії для продажу об’єктів малої приватизації м. Запоріжжя (додається).

         2. Департаменту комунальної власності та приватизації Запорізької міської ради при підготовці до продажу об’єктів малої приватизації на електронних аукціонах керуватись нормами цього Положення.

         3. Департаменту комунальної власності та приватизації Запорізької міської ради, іншим виконавчим органам міської ради, підприємствам, установам та організаціям забезпечити виконання цього Положення.

         4. Це Положення  набирає чинності з дня його офіційного опублікування.

         5. Контроль за виконанням рішення міської ради покласти на першого заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Мішка С.М. та на постійну комісію міської ради з питань комунальної власності, ресурсів, приватизації, архітектури та земельних відносин (Чумаченко І.М.).

 

 

Міський голова                                                                     В.В. Буряк

 

Копії документа для завантаження