У Шевченківському районі відбулась зустріч представників міських тепломереж з головами ОСББ

22.01.2020 17:31

У районній адміністрації Запорізької міської ради по Шевченківському району відбулась робоча зустріч керівництва районної адміністрації з головами ОСББ та представниками концерну «Міські теплові мережі». Основною темою обговорення стало роз'яснення порядку перерахунку оплати за опалення та гарячу воду у зв'язку зі змінами вартості природного газу. Також під час зустрічі були підняті питання налагодження телефонного зв'язку зі споживачами та організації ремонтів приладів обліку теплової енергії.

Нагадаємо, у зв’язку зі зниженням вартості природного газу міський голова Володимир Буряк доручив провести перерахунки оплати за опалення та гарячу воду. Із детальним механізмом їх проведення можна ознайомитися тут

За словами начальника відділу звернень концерну «Міські теплові мережі» Світлани Суліми, зняття показів загальнобудинкових лічильників теплової енергії проводяться до 25-го числа кожного місяця. З дати фактичного зняття показів по останній день розрахункового місяця концерн «Міські теплові мережі» проводить коригування нарахувань згідно з фактичним споживанням приладу обліку за відповідний період.

У разі незгоди з такими коригуваннями голови правлінь ЖБК та ОСББ з 20-го по 25-е число поточного місяця надають концерну «Міські теплові мережі» підписані звіти з відповідними даними за повний розрахунковий місяць, відповідно до яких будуть проведені нарахування за поточний місяць.