Запорізький ліцей № 34 відзначає 25-річний ювілей

26.10.2017 18:10

Урочистий захід, присвячений ювілею навчального закладу, відбувся сьогодні, 26 жовтня, у Палаці культури «Орбіта».

Запорізький ліцей № 34 відзначає 25-річчя. Відсвяткувати ювілей своєї улюбленої школи зібралися вчителі, учні та їх батьки, випускники. Привітати колектив ліцею прийшли заступник міського голови Анатолій Пустоваров, директор департаменту освіти і науки Запорізької міської ради Юлія Погребняк, голова Шевченківської районної адміністрації Федір Маєр, представники вищих навчальних закладів, директори інших шкіл.

- Для будь-якої школи 25 років - це солідний стаж. У ліцея є певні досягнення і напрацювання, а також чітке бачення подальшого шляху розвитку. 34-та школа - перспективний навчальний заклад з хорошими показниками. Тут учні не тільки отримують освіту, а й займаються в творчих гуртках, і, завдяки увазі педагогів, розвиваються як особистості. Я щиро вітаю весь колектив ліцею з цим чудовим ювілеєм і бажаю подальшого розвитку і досягнення нових висот, - побажав Анатолій Пустоваров.

Кращі викладачі ліцею були нагороджені грамотами обласної та міської рад, районної адміністрації, департаментів освіти міста і області.

Завершився захід святковим концертом.

У 1992 році на базі середньої школи №34 Шевченківського району м. Запоріжжя було відкрито школу-ліцей з економічним профілем навчання. У 1992 році ліцей перетворюється на багатопрофільний заклад, в якому відкриваються та ефективно діють математичний, економічний, біологічний та історичний профілі навчання. За чверть століття плідної діяльності Запорізький ліцей № 34 перетворився на один з провідних навчальних закладів міста. Кожного року ліцеїсти стають призерами ІІ, ІІІ, ІV етапів Всеукраїнських учнівських олімпіад. Конкурсу-захисту МАН. За результатами участі у зовнішньому незалежному оцінюванні у 2016-2017 н.р. ліцей посів 10 місце в рейтингу шкіл міста Запоріжжя.