Депутатська комісія підтримала перелік адмінпослуг, що надаються запорізькими ЦНАПами

01.11.2017 17:25

Сьогодні, 1 листопада, постійна комісія депутатів Запорізької міськради з питань регуляторної політики, розвитку підприємництва, торгівлі, послуг та захисту прав споживачів під головуванням Олега Афанасьєва провела виїзне засідання в Вознесенівському Центрі надання адміністративних послуг.

Під час засідання були заслухані звіти членів комісії, які раніше відвідали центри надання адмінпослуг Вознесенівського, Шевченківського і Олександрівського районів і склали своє враження про роботу ЦНАПів. Директор департаменту надання адмінпослуг і розвитку підприємництва Володимир Жуков, під керівництвом якого знаходяться ЦНАПи, надав членам комісії проект кошторису розвитку департаменту на 2018 рік. На всі потреби, що включають зарплату співробітникам, господарські товари, оргтехніку, будівництво та реконструкцію міських філій центрів адмінпослуг та інші статті витрат, потрібно близько 15 млн гривень. Депутати розглянули і одноголосно підтримали проект кошторису.

Також Володимир Жуков і його заступник, адміністратор відділу з надання адмінпослуг Вознесенівського району Марина Глущенко, поінформували депутатську комісію про розвиток ЦНАПів у Запоріжжі, про кадрові проблеми, про перелік послуг. На сьогоднішній день в Запоріжжі функціонує вже 5 центрів надання адмінпослуг, де працюють 54 адміністратора-реєстратора. І якщо в першому кварталі 2016 року ЦНАП надавав 48 послуг, то в четвертому кварталі 2017 - вже 139. Члени депутатської комісії так само одноголосно підтримали перелік адмінпослуг, які надаються через філії Центру надання адмінпослуг в Запоріжжі.