Для цікавого дозвілля запорізьких школярів організовані «Корисні STREAM-канікули»

03.11.2017 09:04

Департамент освіти і науки Запорізької міської ради з грудня 2016 року розпочав впровадження постійно діючого проекту «Корисні STREAM-канікули» для змістовного дозвілля запорізьких школярів.

Під час цьогорічних осінніх канікул з 30 жовтня по 3 листопада для учнів м. Запоріжжя була запланована ціла низка заходів з метою ознайомлення з напрямками науково-технічної творчості, STREAM-освіти та вибору майбутньої професії.

Враховуючи освітню доцільність та актуальність проекту «Корисні STREAM-канікули», навчальним закладам було рекомендовано обрати заходи, запропоновані провідними підприємствами та вищими навчальними закладами м. Запоріжжя для учнів шкіл під час канікул.

В проекті «Корисні STREAM-канікули» на осінніх канікулах 2017-2018 навчального року беруть участь 6 провідних промислових підприємств, Запорізька обласна універсальна наукова бібліотека, 5 вищих навчальних закладів міста та 2 позашкільних навчальних заклади.

Для реалізації проекту на осінніх канікулах було запропоновано 48 різних екскурсій. До участі в проекті залучено 45 класів різних загальноосвітніх шкіл м. Запоріжжя.