У Запоріжжі визначили переможців VІІ Всеукраїнського фестивалю-конкурсу ігрових програм

06.11.2017 13:19

З 1 по 4 листопада на базі Центру дитячої та юнацької творчості Шевченківського району відбувався VІІ Всеукраїнський фестиваль-конкурс ігрових програм «Адреса дитинства - гра».

Мета фестивалю - виявлення та підтримка обдарованих дітей, реалізація творчого потенціалу та підвищення майстерності юних організаторів грального дозвілля, популяризація кращого педагогічного досвіду з організації змістовного дозвілля підростаючого покоління.

У фестивалі брали участь понад 100 юних ігромайстрів та їх педагоги із Запоріжжя і Запорізької, Київської, Луганської, Харківської, Полтавської, Миколаївської, Донецької, Дніпропетровської, Хмельницької областей.

Майстерність команд оцінювало компетентне журі, до складу якого увійшли провідні фахівці позашкільних установ України, що спеціалізуються на роботі з організації змістовного дозвілля дітей та юнацтва, представники комерційних підприємств і організацій, магазинів методичних посібників, ігор та іграшок.

4 листопада в БК ім. Т.Г. Шевченка відбулася церемонія нагородження переможців конкурсних програм. Гран-прі фестивалю конкурсу отримала команда з Полтави, звання лауреатів - команди «Центру дитячої та юнацької творчості Шевченківського району» та «Центру творчості дітей та юнацтва Олександрівського району».