Запоріжці долучилися до всеукраїнської акції «Майбутнє лісу у твоїх руках»

16.04.2018 14:15

Запорізький дитячий сад № 285 «Посмішка» долучився до всеукраїнської акції «Майбутнє лісу у твоїх руках». Сьогодні, 16 квітня, на території дошкільного закладу висадили 6 ялівцевих кущів та 10 лип.

З 21 березня по 21 квітня в Україні проходить щорічна акція Державного агентства лісових ресурсів «Майбутнє лісу у твоїх руках». Мета акції - виховання у підростаючого покоління шанобливого ставлення до природи та роз’яснення важливості зелених насаджень як одного з основних компонентів збереження екологічної рівноваги на планеті. У Запоріжжі до акції долучилися навчальні та дошкільні заклади.

16 квітня колектив дошкільного навчального №285 спільно с фахівцями обласного управління лісового та мисливського господарства висадили на території дитячого садочка ялівці та липи.

Як розповіла директор департаменту освіти і науки Запорізької міської ради Юлія Погребняк, виховувати шанобливе ставлення до природи у дітей потрібно з малечку.

- Першими до акції долучилися навчальні та дошкільні заклади Комунарського району - 3 дитячих садочки та школа. «Майбутнє лісу у твоїх руках» - це щорічний захід, і ми будемо максимально долучати до неї освітні установи міста та активно розвивати екологічні напрямки у сучасній системі освіти, - підкреслила Юлія Погребняк.

Кущі та дерева для висадки виділило обласне управління лісового господарства. Ялівці та липи посадили працівники дитячого садка спільно з батьками вихованців.