У Запоріжжі нагородили переможців міського конкурсу шкільних газет та сайтів

11.05.2018 15:35

Сьогодні, 11 травня, в актовій залі Класичного приватного університету підбили підсумки III міського конкурсу шкільних газет і сайтів Mediaschool-2018. Гасло конкурсу – «Українська культурна спадщина Запоріжжя». Організатори - департамент освіти і науки Запорізької міської ради.

До участі були залучені як шкільні редакції, так і окремі учні. Змагались за звання найкращих школярі 85 навчальних закладів Запоріжжя. Було подано понад 92 творчі доробки.

З вітальним словом до присутніх звернувся заступник міського голови Валерій Еделєв.

- Сьогодні приділяється величезна увага розвитку інформаційної політики держави. Ми знаходимось у фазі інформаційної війни, і тому активний розвиток та підтримка журналістських напрямків - запорука того, що підростаюче покоління буде здатним розрізняти та фільтрувати інформацію. Я впевнений, що ці школярі через 5-6 років стануть затребуваними грамотними фахівцями, - відзначив Валерій Еделєв.

Кращих з кращих визначали у номінаціях: краще фото «Закарбована мить»; кращій друкований матеріал «Про Запоріжжя з любов'ю»; кращій блог «Діалог з історією»; краща газета «Від Олександрівська до Запоріжжя».

Компетентне журі, серед яких фахівці міських телеканалів, газет та сайтів, обрало 23 роботи-переможці, автори яких отримали нагороди та подарунки від організаторів.