Запорізькі освітяни обговорили роль родинного виховання в освітньому процесі

15.05.2018 15:35

15 травня відбулась IV міська науково-практична конференція «Сімейна політика в Україні: проблеми і перспективи розвитку». Освітяни обговорювали підвищення ролі сім’ї та сімейних цінностей в освітньому процесі.

Захід відбувся на базі запорізької гімназії № 71. Організатори - департамент освіти і науки Запорізької міської ради, науково-методичний центр департаменту та міжнародна громадська організація «Рада сімей України».

З вітальним словом до присутніх виступив заступник міського голови Валерій Еделєв.

- Ті питання, яким присвячена четверта науково-практична конференція, мають конкретні шляхи вирішення і спрямовані на те, щоб укріпити основу нашого суспільства. Адже міцна сім’я є базисом розвитку суспільства та запорукою процвітання країни, - відзначив Валерій Еделєв.

Участь у конференції взяли педагоги загальноосвітніх навчальних закладів Запоріжжя, представники громадської організації «Рада сімей України», фахівці Інституту модернізації змісту освіти Міністерства освіти України.

Робота конференції організована у трьох тематичних блоках – фахове спілкування, практична взаємодія та тематичні акценти. Також під час конференції відбулось нагородження тренерів міських тренінгів для педагогів з сімейно-родинного виховання.