У Запоріжжі змагались лідери студентського самоврядування

18.10.2018 10:11

В актовому залі Запорізького інституту економіки та інформаційних технологій пройшов третій етап міського проекту «Битва університетів». За перемогу змагались лідери студентського самоврядування шести запорізьких вузів. Перемогу здобув Запорізький національний технічний університет.

«Битва університетів» – масштабний міський проект, який проводиться у Запоріжжі вже другий рік поспіль. Організатори – департамент спорту, сім'ї та молоді Запорізької міської ради спільно зі студентським активом вищих навчальних закладів міста. Під час «Битви університетів» запорізьким студентам буде надана можливість продемонструвати не лише інтелект, а ще показати, що студентське життя включає в себе і гумор, і спорт, і активну участь в житті міста. «Битва університетів» складається з 6 етапів, кожен з яких пройде в одному з вишів Запоріжжя.

Битва лідерів студентського самоврядування – третій етап змагань. Переможцем у цьому конкурсі став Запорізький національний технічний університет. Друге місце зайняв Запорізький національний університет. Бронзовий призер – інститут економіки та інформаційних технологій. Медичний університет – на четвертому місці. П’яте - у Класичного приватного університету, шосте – у державної інженерної академії. Попереду ще три етапи, серед яких конкурс шоу-програм та конкурс короткометражних фільмів. Підсумки «битви» будуть підведені в грудні.