У Запоріжжі проходить фестиваль дитячої та юнацької творчості «Різдвяні вітання»

17.01.2019 14:25

У Запорізькому обласному театрі ляльок стартував благодійний фестиваль-конкурс дитячої та юнацької творчості «Різдвяні вітання». Вихованці міських позашкільних закладів представили свої роботи, виконані в різноманітних творчих техніках.

Організатори заходу - департамент освіти і науки Запорізької міської ради та заклад позашкільної освіти «Центр творчості для дітей та юнацтва» Олександрівського району. Фестиваль проводиться у Запоріжжі вже більше 20 років і два роки має благодійну складову.

- У Запоріжжі стартував традиційний міський зимовий фестиваль «Різдвяні вітання». Цей захід щороку об’єднує юні таланти закладів позашкільної освіти міста. Вже другий рік захід є благодійним. Вітання кожного з колективів є адресним і присвячене учасникам АТО й ООС, дітям з родин внутрішньо переміщених осіб, багатодітним сім’ям, дітям з особливими потребами тощо, - розповіла директор закладу позашкільної освіти «Центр творчості для дітей та юнацтва» Олександрівського району Яна Різниченко.

Фестиваль проводиться два дні - 17 та 18 січня. Сьогодні - виставка дитячих робіт. Свої поробки представили вихованці 13 закладів позашкільної освіти. Завтра, 18 січня, відбудеться святковий концерт за участі хореографічних, фольклорних, вокальних колективів та нагородження призерів та учасників.