Багатодітні мами Запоріжжя відвідали косметичний майстер-клас

01.03.2019 13:13

У Запоріжжі триває міський проект «Перевтілення» для багатодітних і соціально незахищених матерів, приурочений до 8 березня. Під час третього етапу чарівні жінки взяли участь в косметичному майстер-класі.

Протягом двох годин представники косметичної компанії розповідали запоріжанкам, як правильно доглядати за шкірою обличчя в домашніх умовах та наносити макіяж.

- Сьогодні ми вчимо жінок бути красивим. Я впевнена, якщо жінка відчуває себе гарною, то вона може зробити щасливою усю родину, - розповіла ведуча майстер-класу Тетяна Пиралова.

Такі заходи допомагають жінкам відволіктися від буденності, відпочити та підготуватися до свята весни, вважають організатори проекту.

- Проект «Перевтілення» існує вже три роки. І кожного разу жінки, які беруть в ньому участь, отримують велике задоволення та багато корисної інформації, якою потім залюбки користуються у повсякденному житті, - зазначив начальник управління по роботі з молоддю та сім’єю департаменту спорту сім’ї та молоді Запорізької міської ради Олексій Савицький.

Цього року в проекті «Перевтілення» беруть участь 15 жінок з категорії багатодітних та соціально незахищених сімей з трьома-десятьма дітьми. Учасниці вже відвідали кулінарний майстер-клас та заняття з йоготерапії.

Фінал проекту заплановано на 5 березня. У цей день жінки відвідають салон краси та отримають цінні подарунки від міської влади.