Запорізькі депутати погодили інвестиційну програму розвитку «Вельтум-Запоріжжя»

29.05.2019 18:00

Сьогодні, в ході 40-ї сесії Запорізької міськради, депутати погодили інвестиційну програму поводження з твердими побутовими відходами товариства з обмеженою відповідальністю «Вельтум-Запоріжжя» на 2019 рік.

Інвестиційна програма розроблена на виконання вимог постанови Кабінету Міністрів України «Про затвердження Порядку формування тарифів на послуги з вивезення побутових відходів». Програма має мету покращити якість обслуговування мешканців, придбати та встановити євроконтейнери для вивезення твердих побутових відходів, привести умови експлуатації полігону ТПВ № 1 до умов природоохоронного законодавства, забезпечити дотримання технологічного процесу захоронення побутових відходів.

Інвестиційна програма поводження з твердими побутовими відходами ТОВ «Вельтум - Запоріжжя» на 2019 рік буде виконана за рахунок акумулювання власних коштів підприємства у загальній сумі 14,927 мільйонів гривень. Зокрема програмою передбачено придбання 1 тисячі контейнерів на суму понад 10 млн грн; автоматичного стаціонарного засобу безперервного радіаційного контролю (630 тис. грн); високотехнологічного спеціалізованого бульдозера (2,666 млн грн).