Запоріжжя стало центром змін для молодих педагогів з усієї України

06.06.2019 15:48

У Запоріжжі стартував третій національний форум «Асоціації молодих освітян» під гаслом «Змінитися за три дні». Протягом двох днів молоді вчителі з різних регіонів України та інших країн світу будуть спілкуватися та обмінюватися досвідом і напрацюваннями в освітній галузі.

Форум «Асоціації молодих освітян» - один з найвпливовіших освітніх заходів в Україні, ініційованих молоддю. Вже третій рік поспіль він є майданчиком для обміну досвідом молодих педагогів України та зарубіжних гостей. Протягом трьох днів 200 освітян стануть учасниками мегатренінгу та дізнаються, як будувати успішну кар’єру сучасного педагога через трансформації в професійній сфері, в мотиваторах та захопленнях, в комунікаційних програмах.

Під час відкриття форуму до учасників звернувся заступник міського голови Анатолій Пустоваров.

- Мені дуже приємно бачити, коли з такою наснагою, з позитивними емоціями молоді педагоги збираються для обміну досвідом та змін у професійній сфері. Адже зараз, як ніколи, треба розвиватися, змінюватися - саме такі виклики сьогодення та потреби наших дітей. Я вдячний нашим гостям, які завітали на форум, тому що без обміну знаннями, без конкуренції не можливо продовжувати позитивні зміни. І я хочу залучити всіх до того, щоб ми були замотивовані, тому що тільки так ми зможемо змінити щось на краще, - зазначив Анатолій Пустоваров.

Серед гостей, які відвідали цьогорічний форум «Асоціації молодих освітян»: співробітник Американської ради з міжнародної освіти в Україні Джозеф Білз, співробітники програми англійської мови державного департаменту США Франциско Ресто та Венді Фінлейсон. Програма першого дня заходу передбачає короткі мотиваційні промови, під час яких спікери представлять власну унікальну точку зору на проблемне питання та власний досвід вирішення певної проблеми. У другий день на освітян чекають шість ліній і шість хобі-класів та мотиваційних ательє за індивідуальною траєкторією. Всі учасники також візьмуть участь у відкритому мікрофоні та відвідають різноманітні екскурсії Запоріжжям.