Завтра у Запоріжжі розпочнуть працювати ще три Центри масової вакцинації

20.10.2021 21:45

В умовах «червоної» зони запоріжці розпочали активніше робити щеплення від коронавірусу. Для того щоб створити належні умови для вакцинації містян, міська влада продовжує відкривати нові Центри масової вакцинації. До того ж час роботи Центрів продовжено.

Завтра розпочнуть працювати ще три таких Центри. Їх відкриють у торгівельних центрах «Епіцентр». О 10:00 розпочне працювати Центр масової вакцинації у «Епіцентрі» на Набережній магістралі (вул. Запорізька, 1В). Об 11:00 – у ТЦ «Епіцентр» на Оріхівському шосе, 27. О 13:00 – у ТЦ «Епіцентр» на Нікопольському шосе, 1E.

Нагадаємо, раніше на цьому тижні запрацювали ще три нових Центри масової вакцинації. Вони розташовані у ТЦ «Амстор» у Хортицькому районі (пр. Інженера Преображенського, 13), у ТЦ «Космос Сіті» у Комунарському районі (вул. Космічна, 119) та по вул. Товариській, 39 (тепер він розташований праворуч від магазину «ТОРРО», у медичному центрі «Лікарська косметика» (за ТЦ «Континент»).

Також продовжують працювати інші Центри масової вакцинації у торговельних центрах Запоріжжя - ТЦ «City Mall» (вул. Запорізька, 1б); ТРЦ «ПАЛЬМІРА PLAZA» (пр. Соборний, 92) та ТЦ «Амстор» (вул. Перемоги, 64).

Зазначимо, всі вказані вище Центри масової вакцинації працюватимуть тепер з 8:00 до 20:00. Відкриті раніше працюватимуть так вже завтра. Три нових, після відкриття, також перейдуть на такий графік роботи.