У Вознесенівській районній адміністрації робили щеплення від коронавірусу

26.10.2021 12:10

У Запоріжжі триває вакцинація населення від коронавірусної хвороби. В умовах «червоної» зони запоріжці почали щеплюватися активніше. Міська влада створює більш комфортні умови для вакцинації містян. Відкриваються нові Центри масової вакцинації, продовжується час їх роботи, запоріжців щеплюють мобільні бригади на робочих місцях.

Сьогодні у Вознесенівській районній адміністрації проводили вакцинацію співробітників, а також працівників запорізького муніципального телеканалу Z, який розташований у її приміщенні. Щеплення робили мобільні бригади трьома вакцинами: «Пфайзер», «Астразенека» та «Коронавак». Співробітники райадміністрації та телеканалу мали можливість обрати вакцину та зробити перше чи друге щеплення. Сьогодні вакцинували 65 людей.

- Наразі дуже складна ситуація з захворюваністю коронавірусною інфекцією в нашому місті та в країні. У Запоріжжі ведеться активна робота з громадянам щодо роз’яснення важливості вакцинації. Я особисто переконаний, що не можна сумніватися в тому, вакцинуватися чи ні. Саме вакцинація допомогла в 20 сторіччі побороти такі серйозні захворювання, як кір та інші інфекційні хвороби. Саме колективний та масовий імунітет дозволяють побороти ці хвороби або переносити їх набагато легше, - зазначив голова Вознесенівської райадміністрації Віталій Лисенко.

За його словами, у Вознесенівському районі ведеться активна робота з великими підприємствами щодо залучення їх співробітників до вакцинації мобільними групами на робочих місцях. Деякі підприємства вже скористалися такою можливістю.

У Вознесенівській райадміністрації через два -три тижні мобільна група проведе чергову вакцинацію співробітників.