У Запоріжжі водіїв громадського транспорту вакцинують від коронавірусу

27.10.2021 11:56

На КП «Запоріжелектротранс» роблять щеплення від коронавірусної хвороби. Вакцинацію проводить мобільна група препаратом «Пфайзер».

У Запоріжжі продовжується вакцинація від COVID-19. У місті працюють Центри масового щеплення. Мобільні бригади також виїжджають на підприємства, де вакцинують колективи.

Одна з таких бригад працювала сьогодні в медичному пункті КП «Запоріжелектротранс». Це вже п’ятий виїзд мобільної бригади на це підприємство. Цього разу вакцинували близько 100 співробітників. Серед них – водії автобусів, тролейбусів і трамваїв, а також інженерно-технічні та підсобні працівники.

 - Із 1700 співробітників КП «Запоріжелектротранс» одною дозою вакциновано близько 900, двома – 400 працівників. У нас також є працівники, які щеплюються в пунктах вакцинації. Там вони можуть зробити щеплення іншими вакцинами. На 1 листопада буде вакциновано 75% співробітників нашого підприємства, - зазначив заступник генерального директора з загальних питань КП «Запоріжелектротранс» Роберт Шулунов.

Співробітники підприємства зізнаються, що дуже задоволені можливістю вакцинуватися на робочому місці без довгих черг та очікувань.

Вакцинацію від коронавірусу на КП «Запоріжелектротранс» будуть проводити й надалі.