У Запоріжжі проводять дезінфекцію салонів автобусів

28.10.2021 13:03

У місті продовжується санітарна обробка громадського транспорту. Перед випуском на лінію салони автобусів обробляють спеціальним розчином.

У Запоріжжі проводяться перевірки за дотриманням карантинних обмежень автоперевізниками, які надають послуги на міських маршрутах. Як вони проводять дезінфекцію салонів автобусів перед виходом їх на лінію, перевірили представники управління з питань транспортного забезпечення та зв’язку міської ради й Управління патрульної поліції в Запорізькій області. 

Перевіряючі переконалися, що автопідприємства продовжують проводити дезінфекцію салонів автобусів. Методом обприскування хлоровмісним розчином «Санітаб» обробляються всі поверхні в салонах автобусів із механічною обробкою поручнів, керма та панелі приладів. Водіїв забезпечено комплектом медичних масок, антисептики також є в наявності. Всім водіям, які перевозять пасажирів на міських маршрутах загального користування, при проходженні передрейсових та післярейсових медичних оглядів вимірюється температура тіла, а показники заносяться до спеціального журналу.

Карантинні перевірки автоперевізників будуть продовжуватися й надалі.