Запорізькі лікарні отримали гуманітарну допомогу від міжнародних партнерів

02.11.2023 10:55

Світова спільнота продовжує підтримувати запорізьку громаду. Так, минулого тижня благодійні організації передали запорізьким лікарням медикаменти, вироби медичного призначення та господарські товари.

За інформацією фахівців КУ «Адміністрація з питань охорони здоров’я», з 26 жовтня по 1 листопада заклади охорони здоров’я отримали наступну гуманітарну допомогу від міжнародних організацій:

  • КНП «Міська лікарня №3» отримала від філії асоціації «Medicos Del Mundo» в Україні покриття операційне та лікарські засоби. Також ця організація передала «Міська лікарня екстреної та швидкої медичної допомоги» лікарські засоби;
  • «Chalice of Mercy Inc» надали КНП «Міська лікарня екстреної та швидкої медичної допомоги» 20 одноразових клапанів біопсичних, 8 катетерів ін'єкційних терапевтичних, 6 наборів одноразових направляючих чохлів, 25 одноразових трубок ендоскопічних іригаційних, одноразові та інші вироби медичного призначення;
  • КНП «Міська дитяча лікарня №5» отримала від International Medical Corps господарські товари (рідина для миття посуду, мішки для сміття, рідкий відбілювач, мило рідке, швабра, рушники паперові та інше).