Працівники департаменту охорони здоров’я Запорізької міськради пройшли навчання з пожежної безпеки

10.05.2018 12:35

8 травня у департаменті охорони здоров’я міської ради відбулося планове теоретичне та практичне навчання з питань пожежної безпеки та користування первинними засобами пожежогасіння (вогнегасниками) у пожежонебезпечний літній період.

Навчання провів головний інспектор відділу запобігання надзвичайних ситуацій Запорізького міськрайонного управління ГУ ДСНС в Запорізькій області майор цивільного захисту С. Михальов.

У ході проведення навчання присутні ознайомилися з будовою вуглекислотних та порошкових вогнегасників, з правилами користування ними. Працівники департаменту отримали відповіді на поставлені питання.

Також проведено практичне заняття з застосування вогнегасників при виникненні умовної пожежі, у ході якого працівники дізнались, як на практиці використовувати первинні засоби пожежогасіння. При цьому головний інспектор розповів про найбільш типові помилки, які трапляються під час загорань та гасіння пожеж. Такі заходи сприятимуть безпеці на робочих місцях та в побуті, підвищенню готовності працівників до дій в небезпечних ситуаціях.