Співчуття

18.06.2018 13:11

16 червня пішов з життя Побєл Євген Анатолійович – доктор медичних наук, доцент, завідувач кафедри травматології та ортопедії Запорізької медичної академії післядипломної освіти МОЗ України, головний позаштатний ортопед-травматолог департаменту охорони здоров’я міської ради.

Побєл Євген Анатолійович народився 30 грудня 1976 року в м.Запоріжжі. Після закінчення середньої школи вступив до Запорізького державного медичного університету, який закінчив в 2000 році. Навчання в інтернатурі проходив в Запорізькій медичній академії післядипломної освіти МОЗ України. До 2004 року працював лікарем ортопедом-травматологом в травматологічному відділенні 9-і міської клінічної лікарні м.Запоріжжя. В 2004 році вступив до аспірантури на кафедрі травматології та ортопедії ЗМАПО МОЗ України і в 2007 році захистив кандидатську дисертацію «Напружений остеосинтез при переломах проксимального відділу стегна». Працював асистентом, а потім доцентом кафедри травматології та ортопедії ЗМАПО МОЗ України. З 01.09.2014 виконуючий обов’язки завідуючого кафедрою травматології та ортопедії ЗМАПО МОЗ України, з 2016 року завідуючий кафедрою. В 2016 році захистив докторську дисертацію на тему «Порушення структурно-функціонального стану кісткової тканини у хворих після переломів довгих кісток: профілактика та лікування». Є автором трьох посібників і 53 наукових робіт.

Запорізька міська рада, виконком міськради, департамент охорони здоров’я Запорізької міської ради висловлює щирі співчуття рідним та близьким Побєла Євгена Анатолійовича.