Частина невикористаної суми субсидії за споживання газу чи електроенергії буде повернута у грошовому еквіваленті

27.07.2017 13:30

Управління праці і соціального захисту населення Запорізької міської ради інформує споживачів комунальних послуг про те, що після закінчення опалювального сезону невикористана сума субсидії за послуги централізованого опалення, холодного і гарячого водопостачання і водовідведення, а також за послуги газо- та електропостачання для індивідуального опалення повертається підприємствами – постачальниками цих послуг в бюджет в повному обсязі.

Частина невикористаної суми субсидії для тих отримувачів субсидії, які використовують для індивідуального опалення газ чи електроенергію, буде повернута в грошовому еквіваленті.

Максимальна сума повернення еквівалентна вартості 100 куб. метрів природного газу чи вартості 150 кВт год. електроенергії.

Списки таких отримувачів субсидії вже є в управліннях праці та соціального захисту населення Запорізької міської ради по районах міста від ВАТ «Запоріжгаззбут» та ПАТ «Запоріжжяобленерго».

Всі вони проінформовані про необхідність до 01 вересня 2017 року подати в управління праці та соціального захисту населення Запорізької міської ради за місцем отримання заяву про перерахунок грошей на особовий рахунок у банківському закладі чи виплату через відділення поштового зв’язку ВАТ «Укрпошта».

Якщо отримувач субсидії не подасть до 01 вересня 2017 року заяву, невикористана сума субсидії не буде повернена.