У Запоріжжі в 2018 році планується завершити капітальний ремонт дитячої амбулаторії

10.08.2018 13:10

Капітальний ремонт дитячої амбулаторії №10 в Південному мікрорайоні планується завершити до кінця 2018 року. Це питання обговорювалось під час виїзної наради,присвяченої відновленню лікувальних установ, яку провів сьогодні заступник міського голови Анатолій Пустоваров.

Дитяча амбулаторія №10 комунальної некомерційної установи «Центр первинної медико-санітарної допомоги № 6» обслуговує близько 7 тисяч маленьких мешканців Південного мікрорайону. Приміщення амбулаторії давно потребували ремонту. Роботи було розпочато у 2017 році. Підрядна організація виконала демонтаж та заміну старих вікон, частково були замінені комунікації. Зараз ведуться монтаж електричних мереж, завершується заміна інженерних мереж.

Як розповів заступник міського голови Анатолій Пустоваров, в ході виконання капитального ремонту було прийнято рішення зробити корегування проекту, оскільки приміщення потребувало повного перепланування. Крім того додатково заплановано облаштування пожежної та охоронної сигналізації, обладнання навісу для дитячих візочків, пандусу та благоустрій прилеглої території.

Також завершується реконструкція хірургічного та хірургічно гнійного відділення міської лікарні №2, розпочата восени 2017 року. Були виконані демонтаж та перепланування приміщень, ремонт покрівлі заміна інженерних мереж, вітражів та віконних блоків, дверей.

- Третій рік поспіль ми займаємося інтенсивним відновленням міських лікувальних установ, закуповуємо обладнання, проводимо ремонти. Серед об’єктів, які потребують першочергового відновлення – хірургічне та хірургічногнійного відділення лікарні №2 та дитяча амбулаторія ЦПМСД №6. Обидва об’єкти мають важливе значення для мешканців Шевченківського та Комунарського районів. Сьогодні були обговорені питання на додаткове фінансування робіт у зв’язку з коригуванням проектів. Ми плануємо завершити роботи на об’єктах до кінця поточного року та здати їх в експлуатацію, зазначив Анатолій Пустоваров.