Департамент охорони здоров’я Запорізької міської ради вітає запоріжців та гостей міста з Днем Незалежності Украіни

20.08.2018 14:55

У привітанні говориться: «День Незалежності України — головне державне свято України, яке відзначається щороку 24 серпня на честь прийняття Верховною Радою УРСР Акту проголошення незалежності України, що прийнято вважати датою утворення держави.

Цей день, що є результатом боротьби українського народу за право мати свою державу, відзначається як найголовніше свято нашої країни. Це свято сповнює гордістю серце кожного українця за величне минуле нашого народу, який, століттями виборюючи незалежність, навіки зажив слави і поваги у світі.

Ми маємо пам?ятати, якою ціною наші пращури здобули право жити в незалежній суверенній державі, не забувати уроки історії і культивувати в собі дух свободи, що ніколи не дасть приспати совість і гідність. Попереду – розв?язання складних стратегічних завдань, щоб збудувати політично й економічно могутню державу, самодостатню, де в центрі уваги − права і свободи громадянина, гармонійний розвиток особистості.

Без сумніву, майбутнє України, її незалежність в надійних руках, адже українці, свято шануючи культурне надбання, відстоюючи історичну пам?ять, формують сьогодні нове мислення і цінності демократичного європейського суспільства.

З нагоди річниці Незалежності нашої держави бажаємо вам міцного здоров’я, великого родинного щастя, миру, взаєморозуміння, злагоди та добробуту. Нехай кожен день вашого життя буде сповнений радістю, теплом і новими здобутками, а ваші добрі справи примножать славу рідної України.

Нехай це свято додасть вам наснаги і творчих здобутків в ім'я процвітання нашої незалежної Батьківщини».