Запоріжців запрошують взяти участь у фестивалі «Барви життя»

11.09.2018 13:30

З 7 вересня у Запоріжжі стартував міський відбірковий (заочний) тур регіонального етапу Всеукраїнського фестивалю творчості для людей з обмеженими фізичними можливостями «Барви життя». Запоріжців запрошують долучитися до участі у фестивалі.

Всеукраїнський фестиваль «Барви життя» був започаткований указом Президента України. Головна мета – сприяння процесу реабілітації людей з обмеженими можливостями засобами мистецтва. Учасниками фестивалю можуть бути особи з обмеженими фізичними можливостями без вікових обмежень.

Фестиваль проводиться за такими видами мистецтва:

  • музичне та театральне мистецтво (вокально-хоровий жанр, хореографічний жанр, театральне мистецтво. Інструментальне виконання, авторська пісня);
  • художня творчість (образотворче мистецтво, декоративно-0прикладне і народне мистецтво, скульптура, фото);
  • літературне мистецтво (мала проза, поезія).

Переможці міського відбіркового туру візьмуть участь в регіональному етапі фестивалю. Для участі необхідно до 12 жовтня подати до Запорізького міського центру народної творчості та культурно-освітньої роботи «Народний дім» (вул. Трегубенка, 5) заявку з контактними даними (ПІБ, адреса, контактні телефони, інформація про батьків, опікунів (для неповнолітніх). Також в заявці неохідно зазначити вид мистецтва, творчу характеристику та власне конкурсну роботу або відео-, аудіозапис виступу.

З положенням про фестиваль можна ознайомитись на сайті обласного методичного центру культури і мистецтва http://www.zomc.org.ua . Телефони для довідок: 236-78-24; 283-08-32.