Головний лікар Запорізької дитячої лікарні № 1 відзначає ювілей професійної діяльності

02.11.2018 10:15

Заступник голови районної адміністрації Запорізької міської ради по Комунарському району Володимир Кузьменко привітав з 30-річчям роботи на посаді головного лікаря КУ «Дитяча лікарня № 1» Валентину Лихачову.

Валентина Іванівна є одним з найдосвідченіших працівників медичної сфери Запоріжжя та має велику колекцію відзнак і нагород як від міської, так і від обласної влади.

Валентина Іванівна пройшла нелегкий шлях професійного зростання від дільничного до головного лікаря. Очолюючи колектив дитячої лікарні, будучи депутатом міської ради попередніх трьох скликань, вона докладає максимум зусиль для зростання авторитету медичної галузі, підвищення довіри запоріжців до системи охорони здоров’я, піднесення на новий рівень здобутків української медичної науки.

Валентина Іванівна по праву входить в когорту лікарів, для яких медицина стала не лише професією, але й покликанням. Вона здобула заслужений авторитет і широке визнання не лише як висококваліфікований лікар, талановитий організатор і громадський діяч, а, перш за все, як людина, безмежно віддана своїй професії.

Володимир Кузьменко привітав Валентину Іванівну зі святом, побажав їй здоров’я, щастя, невтомної енергії та успішної діяльності на посаді головного лікаря.