На сайті Запорізької міської ради з’явився новий розділ

19.11.2018 11:00

Для зручності запоріжців на офіційному сайті Запорізької міської ради відкрито новий розділ «Корисне». У ньому буде розміщуватись інформація щодо актуальних і корисних питань сьогодення у галузях освіти, медицини та інше.

На сьогодні у розділі «Корисне» вже можна знайти відповіді на найактуальніші питання сфери освіти. Підрозділ «Освіта» має кілька груп: дитсадок, школа, професійна та вища освіта, позашкільна освіта.

Тут є відповіді на такі питання: як записати дитину у дитячий садок, який садок може відвідувати дитина з особливими потребами, що таке Нова українська школа, як записати дитину у перший клас та яку школу вона може відвідувати, все про ЗНО та ДПА, як вступити до технікуму, училища, професійного ліцею або вищого навчального закладу тощо. А також у підрозділі «Освіта» можна знайти інформацію щодо позашкільної освіти: як записати дитину у музичну або художню школу, бібліотеку, спортивну секцію, гурток, а також які безплатні секції та гуртки є у Запоріжжі.

Розділ «Корисне» знаходиться у стадії наповнення. Якщо відвідувачі розділу мають пропозиції або зауваження щодо його роботи, можна написати лист на електронну адресу: feedback@zp.gov.ua