Першою в новому році в Запоріжжі народилася дівчинка

03.01.2019 11:17

У Запоріжжі є гарна традиція – вітати дітей, які народилися першими у новому році та на День міста. У 2019 році першою на світ з’явилася дівчинка.

Батьків та новонароджених дітей привітав секретар міської ради Руслан Пидорич. За традицією, немовлятам подарували ліжечка.

- Народження нових запоріжців - найпрекрасніша подія у новому році. Новонароджені діти завжди випромінюють любов, щастя та дають надію на те, що наше майбутнє буде гарним і світлим. Близько 20-ти років у Запоріжжі є гарна традиція - вітати батьків та дітей, які народилися першими у знакові для міста дати - 1 січня та 14 жовтня. Хочу побажати маленьким запоріжцям рости здоровими та радувати своїх батьків, - зазначив Руслан Пидорич.

Дівчинка Маргарита народилася 1 січня о 10:01 в сім’ї Олени та Сергія Миргородських. Вага дитини - 3 кг, зріст - 50 см. Хлопчик Микита народився о 13:00. Це перша дитина в сім’ї Анастасії та Володимира Халаєвих. Вага малюка - 2 кг 810 г, зріст - 49 см. 

Як розповіла директор департаменту охорони здоров’я Запорізької міської ради Вікторія Ушакова, всього 1 січня народилося 5 дітей, з них 4 хлопчика та 1 дівчинка. З почтаку нового року народилося 30 дітей.