У Шевченківському районі Запоріжжя завершується реконструкція сімейної амбулаторії №6

20.05.2019 17:47

У Запоріжжі ремонтні роботи амбулаторії №6 Центру первинної медико-санітарної допомоги №2 на фінальному етапі. Сьогодні пройшла виїзна нарада представників місцевої влади, підрядних організацій та управління капітального будівництва. Обговорювали терміни завершення робіт, перевіряли стан будівлі після реконструкції.

Сімейна амбулаторія №6 ЦПМСД №2 розрахована на прийом дітей та дорослих у вузьких фахівців. Будівлі - 67 років, і жодного разу до цього тут не було капітального ремонту.

Реконструкція амбулаторії почалася з 2016 року. Двічі проектна документація коректувалася. Вартість робіт на об'єкті склала близько 26 млн грн. На завершення робіт передбачено близько 6,5 млн грн.

У ході виїзної наради підрядник показав виконану роботу. Стан готовності приміщення - приблизно 80%.

- Нам залишився благоустрій - асфальт, доріжки, озеленення. Також потрібно завершити фасадні і цокольні роботи, оздоблювальні роботи в підвалі. Зараз вже завезли вентиляційне обладнання, залишилося його змонтувати. Також треба зайнятися зовнішніми мережами, водопроводом і каналізацією, встановити рентгенозахисні двері в рентген-кабінет, - розповів представник підрядної організації Вадим Глущевський.

За словами представників місцевої влади, в останні півроку взяли об'єкт на особливий контроль, щоб якомога швидше завершити всі роботи та відкрити оновлену амбулаторію.

- Сьогодні підрядні організації та представники управління капітального будівництва - всі почули, що будівництво затяглося. Цей об'єкт необхідно здати якомога раніше. Зараз вже поставили жорсткі терміни - у вересні плануємо завершити будівництво. Фінансування на цьому об'єкті є, по факту ще потрібно додати незначну суму - близько 5% від загальної кошторисної вартості на завершення. А в цілому серйозних питань вже не залишилося. Будемо сподіватися на злагоджену роботу УКБ і підрядників, - сказав заступник міського голови Запоріжжя Анатолій Пустоваров.