Запорізьким лікарям, що працюють з хворими на СOVID-19, надаватимуть консультативну допомогу

11.11.2020 14:00

Спеціальні консультативні бригади сформовані зі співробітників Запорізького державного медичного університету та Державного закладу «Запорізька медична академія післядипломної освіти МОЗ України».

У зв’язку зі стрімким зростанням кількості хворих на коронавірус у регіоні та підвищенням навантаження на місцеві лікарні, у закладах охорони здоров’я, в яких отримують стаціонарну медичну допомогу пацієнти з гострою респіраторною хворобою COVID-19, було створено консультативні бригади співробітників Запорізького державного медичного університету та Державного закладу «Запорізька медична академія післядипломної освіти МОЗ України».

До складу консультаційних бригад увійшли увійшли інфекціоністи, кардіологи, пульмонологи, терапевти, педіатри, анестезіологи. Консультації здійснюються в телефонному режимі.

Департамент охорони здоров’я висловлює вдячність ректору КУ «Запорізький державний медичний університет», д.м.н., професору Колеснику Ю.М., ректору ДЗ «Запорізька медична академія післядипломної освіти МОЗ України», академіку НАМН України, доктору медичних наук, професору Ніконенку О.С. за скоординованість дій у боротьбі за збереження здоров’я мешканців міста.