У Запоріжжі представили нового директора КНП «Міська лікарня № 2»

29.12.2020 13:32

Сьогодні колективу міської лікарні №2 представили нового керівника медзакладу. Переможцем конкурсу на зайняття відповідної посади став Едуард Горбатенко.

Нового директора медичного закладу представили заступник міського голови Анатолій Пустоваров та директорка департаменту охорони здоров’я Запорізької міської ради Вікторія Ушакова.

- Перш за все хочу подякувати лікарям за їх нелегку працю, особливо у умовах пандемії коронавірусу. Друга лікарня – одна з найкращих в нашому місті. Я хочу висловити слова подяки попередньому директору закладу Олексію Алімпієву. Він досить тривалий час очолював лікарню та доклав багато зусиль для того, аби удосконалити роботу медзакладу. Новому директору бажаємо плідної роботи, зберегти колектив, а також примножувати здобутки міської лікарні №2, - зазначив Анатолій Пустоваров.

Заступник міського голови зауважив, що перед керівником медзакладу стоять непрості виклики, враховуючи пандемію коронавірусу. Тому найголовніше завдання лікарні та її нового директора – зберегти кадровий потенціал.

Едуард Горбатенко більше 30 років присвятив медичній галузі. Після закінчення інтернатури ЗДМІ за спеціальністю «Хірургія» розпочав свою професійну діяльність у в КУ «Міська клінічна лікарня №3». З 1996 року працював на посаді заступника головного лікаря з організаційних питань ТОВ «Вітацентр», з 2018 року - на посаді головного спеціаліста відділу лікувально-профілактичної допомоги департаменту охорони здоров’я Запорізької міської ради. З серпня поточного року Едуард Горбатенко працював на посаді заступника директора з медичної допомоги КНП «Міська лікарня №2», нині, за результатами конкурсу, очолив цей заклад.